Gedicht op maat

 
Laat een gedicht op maat schrijven voor een speciale gelegenheid, een bijzondere vriendschap, als krachtvoer gedurende een lastige tegenslag of ter herinnering (voor jezelf).
 
Soms zoek je woorden die nog ongeschreven zijn. Rake woorden die nog onuitgesproken zijn omdat ze simpelweg nog niet bij je verschijnen op de manier waarop je ze graag aan iemand (of jezelf) zou willen geven. Dan is het fijn wanneer iemand anders die woorden voor je vindt. Laat mij je helpen. Samen zoeken we de woorden die passen bij het gevoel dat je hebt en graag wilt overdragen. Passend in de situatie waarvoor de woorden bestemd zijn. Van de aankondiging van een zwangerschap, de komst van een klein wondertje, een bijzondere (vriendschaps)relatie, een huwelijk(saanzoek), speciale verhuiskaartjes of een tekst vol krachtvoer en herinneringen bij verlies of tegenslag. Ik help je de woorden te vinden die je altijd al zocht.

 

Hoe werkt het?
 

1. Laat me weten waar de tekst over mag gaan.
No stress, ik help je op weg! Voor wie is het gedicht? Waarom wil je een gedicht op maat laten schrijven? Is het voor een speciale gelegenheid of een speciaal persoon? Zijn er dingen die je graag (al dan niet letterlijk) terug zou willen zien in het gedicht? Welke emotie heb je erbij of zou je erbij willen voelen/overdragen?
2. Op basis van je input creëer ik een gedichtje waarbij ik rake woorden probeer te vinden die aansluiten op jouw wensen. 
3. Omdat het draait om een gevoel dat over moet komen, krijg je de mogelijkheid om 1x inhoudelijke feedback te geven.
4. Ik verwerk je feedback z.s.m. en stuur je dan het eindresultaat
toe.
 


 

Wat je krijgt voor € 75,-  

 
  • De digitale tekst
  • Het gedicht op een wenskaart (crafty-look, 13x13cm)
  • 1 feedback moment 
    Mocht ik nou net wat te weinig input van je hebben ontvangen om er wat moois en persoonlijks van te kunnen maken, dan neem ik al eerder contact met je op om via enkele vragen de 'persoonlijke touch' aan het gedichtje te kunnen toevoegen.
  • Wil je de tekst op A4? Dan betaal je een meerprijs van € 2,-. Voor andere formaten, meer bedrijfsgerichte teksten of grotere oplages:
Mail me eventjes je vraag en contactgegevens. Dan bespreken we samen je wensen en de mogelijkheden.
Mailen kan naar: gedichtjeopmaat@kleingeschreven.nlLevertijd in overleg.