Gedicht op maat

75,00

Excl. BTW: €61,98

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Gedicht op maat
Levertijd:
7 werkdagen
Spaarpunten:
50

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Soms zoek je woorden die nog ongeschreven zijn. Rake woorden die nog onuitgesproken zijn omdat ze simpelweg nog niet bij je verschijnen op de manier waarop je ze graag aan iemand (of jezelf) zou willen geven. Laat ons die woorden proberen te vangen! 

Bestel een gedicht op maat voor een speciale gelegenheid, een bijzondere vriendschap of een fijne herinnering (voor jezelf).

Hoe werkt het?
 1. Laat ons weten waar de tekst over mag gaan. 
 2. Op basis van jouw input creëert Renée een gedichtje waarbij ze rake woorden probeert te vinden die aansluiten op jouw wensen. 
 3. Omdat het draait om een gevoel dat over moet komen, krijg je de mogelijkheid om 1x inhoudelijke feedback te geven.
 4. We verwerken je feedback z.s.m. en sturen je dan het eindresultaat zowel digitaal als fysiek in jouw gekozen productvorm (wenskaart of A4 poster) toe. 

Wat je krijgt voor € 75,-

 • De digitale tekst
 • Het gedicht op een wenskaart
  (Crafty-look, 13x13cm, inclusief bruine kraft envelop)
 • 1 feedback moment 
  Mochten we er nou achter komen dat we te weinig input van je hebben ontvangen om er wat moois en persoonlijks van te kunnen maken, dan neemt Renée al eerder contact met je op om via enkele vragen de 'persoonlijke touch' aan het gedichtje te kunnen toevoegen.
 • Wil je de tekst op A4? Dan betaal je een meerprijs van € 2,-. 

  Voor andere formaten, meer bedrijfsgerichte teksten of grotere oplages, kun je ons beter even mailen met je vraag en contactgegevens, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Mail ons via gedichtjeopmaat@kleingeschreven.nl.

Levertijd in overleg.

Beschikbare opties:

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder