Verzendkosten en levertijd

De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland en België bij iedere bestelling in rekening worden gebracht, zijn gecategoriseerd op brievenbuspakket of pakketpost. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van de producten in je winkelmandje, wordt er bepaald of je bestelling de reguliere brievenbuspost mee kan of dat je bestelling via pakketpost toegezonden moet worden. Deze bedragen zijn als volgt:

Verzendkosten Nederland

 • 50 tot 100 gram: € 2,95
 • tot 350 gram: € 3,95
 • tot 2 kg: € 4 (brievenbuspakket met track and trace)
 • vanaf 2 kg: € 6,95 (pakketpost met track and trace)

Verzendkosten België:

 • tot 20 gram: € 2,95
 • tot 50 gram: € 3,95 
 • tot 100 gram: € 5 
 • tot 2 kg: € 9,95 (pakketpost zonder Track and Trace, met Track and Trace: € 13,50)
 • tot 5 kg: € 19,95 (pakketpost met Track and Trace)
   
Over het algemeen passen de meeste bestellingen door de brievenbus. Je hoeft in dat geval niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Mocht je bestelling niet door de brievenbus passen dan wordt deze verstuurd met pakketpost van PostNL. Dan ontvang je zodra je bestelling is verzonden een Track & Trace code van PostNL zodat je de bestelling online kunt volgen via Track & Trace.

Gratis verzending bij een totale besteding vanaf € 45,- (NL) ★ België: vanaf € 55,- 

Levertijd
Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) besteld, is de levertijd binnen Nederland gemiddeld 2-3 werkdagen. De levertijd naar België is ongeveer 3-4 werkdagen. In principe wordt je bestelling op werkdagen dezelfde dag nog verzonden en de dag erna geleverd, indien besteld vóór 15:00 uur en betaald (overboeking vooraf uitgezonderd). Ik geef geen "volgende dag in huis" garantie omdat dit helaas niet altijd haalbaar is. Daarin wil ik niemand teleurstellen.

Verzending wordt gedaan via PostNL.
Zij leveren op dinsdag t/m zaterdag.
Mocht je na 3 werkdagen je bestelling nog niet binnen hebben: PostNL garandeert een maximale levertijd van 5 werkdagen. 
Is je bestelling na 5 werkdagen nog niet binnen? Neem dan gerust even contact op via info@kleingeschreven.nl, dan ga ik er voor je achteraan. Handige tip: Wanneer je op het mailadres klikt in deze alinea, komt er al een standaard mailtje te voorschijn waarin je alleen nog maar je volglink van PostNL (uit de app of uit de mail die je van ze hebt gehad) hoeft te plakken en je naam + achternaam hoeft toe te voegen. Dat maakt dit rotklusje zo gepiept :-)