Wenskaartje 'Zonder regen' met Bijenmix

4,95

Excl. BTW: €4,95

Excl. BTW:
€4,95
Model:
Wenskaartje 'Zonder regen' met Zaadbom Bijenmix

Omschrijving

Bloemen en een kaartje met een gedichtje vol troost en positiviteit om verdriet, verlies of iedere vorm van tegenslag een stukje dragelijker te maken. Uit de zaadmix ontstaan wel twintig verschillende, kleurrijke bloemen die bijen van nectar voorzien. 

'Zonder regen zal niks bloeien, zonder korstjes geen gefluit en al kost het je een nat pak, stamp fluitend in de plassen en geniet van iedere stap vooruit.'

Hoe het werkt?
1. Zoek een mooi stukje (pot)grond uit voor jouw bloemenexplosie
2. Gooi de ZaadBom
3. Wacht op een regenbui (of sproei nog even met je gieter)
4. Even wachten.. (met of zonder pizza bedank André van Duin maar voor deze nutteloze content)
5. Zing liedjes voor je bestrooide stukje (pot)grond.
6. Komt-ie: daar zijn de eerste bloemen! 
7. Bedank de weergoden en geniet!

Good to know: Iedere zaadbom wordt handgemaakt en bestaat alleen uit biologisch geteelde zaden van inheemse soorten. Er wordt één zaadbom verpakt in een kraft zakje (zoals te zien is op de foto). Het bijen bloemen zaadmengsel bestaat uit maar liefst 30 soorten bloemen. Waaronder de Nigella, Anthemis en Echium, allemaal bloemen die bijen van nectar zullen voorzien! Welke er hiervan exact in uw zaadbom zitten, blijft een verrassing. De wenskaart is gemaakt van landbouwafval. Hierdoor heeft ieder kaartje een eigen 'crafty' look. Het wenskaartje zelf bevat géén bloemzaadjes, stop deze dus niet in de grond.

Klaar om te zaaien?
Zaaitijd


maart, april, mei, juni
 

Bloeitijd

mei, juni, juli, augustus