Wenskaartje: 'Rouwen is topsport'

2,95

Excl. BTW: €2,44

Excl. BTW:
€2,44
Model:
Wenskaartje 13x13 cm: 'rouwen is topsport'
Levertijd:
2-3 werkdagen

Omschrijving

Rouwen is topsport. Waar je de ander verliest, raak je ook een stukje van jezelf kwijt. Het is een rollercoaster van emoties en herinneringen en het put je fysiek, mentaal en emotioneel behoorlijk uit. Het is het missen, willen missen, maar (nog) niet los kunnen laten. Het is stil willen blijven staan in wat was terwijl de wereld om je heen gewoon weer door raast met de focus op morgen. Het is zuur, het is rauw, het is oneerlijk, het is grauw en het relativeert. Het is pure schoonheid en brengt je een waardevolle periode waarin je niet alleen veel over de relatie met je verloren dierbare, maar misschien nog wel het meest over jezelf leert.

'Ik weet dat je het missen soms zou willen missen, want het doet ongelofelijk veel pijn, maar vergeet niet rouwen dat is topsport en verdriet laat steeds een beetje los, wanneer het er mag zijn. 

Good to know: Al onze wenskaarten zijn gemaakt van landbouwafval, lekker 'green' dus. Hierdoor heeft ieder kaartje een eigen 'crafty' look. Bij een wenskaartje bestel je automatisch ook een bruine, kraft envelop.