Poster met gedicht naar keuze op olifantenpoep-papier

22,95

Excl. BTW: €18,97

Excl. BTW:
€18,97
Model:
olifantenpoep-poster
Levertijd:
7 werkdagen

Omschrijving

Kies je favoriete kleingeschreven gedicht (van instagram, facebook of uit de webshop) en laat hem drukken op een A4 poster van olifantenpoep-papier!

What?!
Ja, je leest het goed: een poster van olifantenpoep-papier. Olifantenpoep-papier bestaat uit 100% gerecycled papier gemaakt van olifantenmest en afvalpapier. Ik vind het persoonlijk echt heel gaaf papier. Het is net wat dunner dan het papier van landbouwafval waarop de wenskaarten en posters momenteel gedrukt worden, maar heeft wel veel meer structuur en oogt daardoor lekker rauw. 


Some very good to knows:
• In de mest van olifanten zit cellulose, een belangrijke grondstof van papier en karton. Omdat er de cellulose in de maag van de olifant al gedeeltelijk wordt bewerkt, zijn er minder chemicaliën nodig in de productie van papier en karton.
• Het olifantenpoep-papier is fairtrade gecertificeerd & milieuvriendelijk.
• Veel olifanten worden gevangen gehouden voor voornamelijk religieuze redenen of gedood omdat ze de oogst van de boer kapot maken. Door voor olifantenpoep-papier te kiezen, helpen we olifanten in nood met betere leefomstandigheden (via The Millennium Elephant Foundation) en worden lokale gemeenschappen in Sri Lanka geschoold rondom ethische behandeling van olifanten. Hello (social) impact!

Beschikbare opties:

Bestand uploaden