Verzendkosten en levertijd

De verzendkosten die bij verzendingen binnen Nederland en België bij iedere bestelling in rekening worden gebracht, zijn gecategoriseerd op brievenbuspakket of pakketpost. Afhankelijk van het gewicht en de grootte van de producten in je winkelmandje, wordt er bepaald of je bestelling de reguliere brievenbuspost mee kan of dat je bestelling via pakketpost toegezonden moet worden. Deze bedragen zijn als volgt:

Verzendkosten Nederland

Brievenbuspost:
tot 100 gram: € 2,95
tot 350 gram: € 3,95


Brievenbuspakket (pakketpost): 
vanaf 350 gram: € 4,95
vanaf 2 kg: € 6,95

 

Verzendkosten België: € 8,95

Over het algemeen passen de meeste bestellingen door de brievenbus. Je hoeft in dat geval niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Mocht je bestelling niet door de brievenbus passen dan wordt deze verstuurd met pakketpost van PostNL. Dan ontvang je zodra je bestelling is verzonden een Track & Trace code van PostNL zodat je de bestelling online kunt volgen via Track & Trace

Gratis verzending bij een totale besteding vanaf € 50,-

Levertijd
Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) besteld is de levertijd binnen Nederland ongeveer 2-3 werkdagen. De levertijd naar België is ongeveer 3-4 werkdagen. In principe wordt je bestelling op werkdagen de volgende dag verzonden en de dag erna geleverd indien besteld vóór 16:00 uur en betaald (overboeking vooraf uitgezonderd). We geven geen "volgende dag in huis" garantie omdat dit helaas niet altijd haalbaar is. We willen niemand teleurstellen.